PTCSolution

PTCSolution su tako nahvalili da sam odlučila da se i ja registeujem preko nečijeg linka. Upala sam sasvim slučajno, jer su ga nahvalili na sva usta. 

Do sad sam zadovoljna radom sajta, imate da rentate referale, a možete kupiti i direktne. Ja cu ovdje vam pokazati svoju statistiku, i rentanih i direktnih. One što sam kupila, 5 komada za 10$, klikaju, dva su aktivna svaki dan. Imam ukupno 13 direktnih, one što sam dovela. I niko ni klika.

Rentani referali sa avg-om iznad 2 su za sad dobri, a ima ih i ispod 1.33. Ono što je bitno je da možete besplatno da reciklirate rentane referale nakon 7 dana.

zarađujete na 5 nivoa, kad ste premium.

Kao standard maximalno 100 rentanih 200 direktnih.

Ovo je moja trenutna statistika.

Image

Što se tice isplata, PayPal, Payza, EgoPay.

Do skoro PayPal nije radio, bili su isključili. Sad su opet uveli ali kasne s isplatama, to su objavili na forumu. Ali u podforumu namjenjenom za isplate, raja postavlja dokaze svojih isplata.

Ja imam 4.09$, minimalno za isplatu je 2$, ali mi je glupo da tražim isplatu pošto hoću još da iznajmljujem rentane referale, do 100.

Ovo dole su pogodnosti računa ako idete na upgrade, pa pogledajte.

Image

ispod je statistika kako zarađujete s kojim računom, vlastiti klikovi, klikovi direktnih i rentanih referala.

 

Image

Dokaze isplata članova možete pogledati na forumu, admin je dostupan non stop, i ako imate problema pošaljete ticket, i odgvorit ce, što prije.

Vrlo bitno da prilikom registracije morate unijeti vaše ime i prezime kako bi ste bili plaćeni. O tome možete pročitati na forumu. Sad ide Božic pa daju neke pogodnosti za kupovinu kredita koje možete koristiti za reklamiranje. Ja to ne koristim.

Ima i Grid. Pogađete gdje se krije novac, najmanja suma 0.100$, najviša: 5$. Ja sam do sad osvojila 0.959$

Možete zaraditi taskovima, ali meni su uvijek nedostupni, ima Offers, i gledanje videa, nekad ulovim jedan video.

1 poen za video dobijate 0.005$.

A imaju i dionice. Uložite nešto novca 30$ za jednu na kraju mjeseca dobijate 33$ kao standard, za upgrade dobijate više. Evo pogledajte.

Image

Meni je sajt ok, kako će ići dalje ne znam.

Ako ništa probajte i vi.

Link za registraciju

http://www.ptcsolution.com/?ref=franose

Dobijete i svoje bannere..

Share Button

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply