OJOOO

Uclanio sam se na mnogo sajtova ali uglavnom svi oni serviraju istu pricu. Neki traju duze neki manje a neki su prevara od samog starta. Ojooo je malo drugaciji od “klasike” na koju smo navikli.

Kada sam se uclanio na ojooo video sam da ljudi tamo zaradjuju silan novac i pomislio “meni ce biti dovoljno da imam jednu mesecnu platu”. Naravno da se kljuc uspeha krije u direktnim referalima, ali ojooo pruza mogucnost da se stvarno zaradi od rentiranih referala i to je stvarno moguce, zato ja ovo i pisem sad.

Jedini nacin da se napravi profit je da se kupi Premium+ clanstvo na 30 dana i rentira 200 ili 300 referala u startu. Znam reci cete puno je uloziti za svega 30 dana 90$ ili 100$ ali varate se.

Zasto?

Zato sto je to poredjenja radi cena godisnjeg clanstva na neobux-u. Retko ko ce vam reci da kada uplatite to clanstvo treba 8 meseci da vratite ulozene pare jer necete izvuci nikakav profit od rentiranih referala. Uglavnom je to prica sa vecinom sajtovima koji nude golden clanstva. Da ne zalazim dalje u detalje mozete proveriti i videcete da sam u pravu.

Da se vratim na ojooo i navedem par primera zasto je bolje tu uloziti:

– ulozene pare sa vracaju vac nakon prvog meseca
– rentirani referali daju profit i mogu se iznajmljivati svaka 3 dana
– na aukciji je moguce kupiti clanstvo, referale i jos poneke stvari po manjoj ceni
– uz premium clanstvo dobijete svoj sajt i mail servis bez ikakve doplate
– rentirani referali se automatski recikliraju posle 3 dana
– autopay produzava svakog referala
– domen je produzen do 2023 godine
– prosek reklama sto mozete pogledati dnevno je izmedju 50-100
– odlicne provizije od direktnih referala pogledajte sliku
– recikliranim referalima kojima je ukljucen autopay ne morate ponovo uljucivati jer ostaje ukljucen

Na slici ispod mozete videti moju trenutnu statistiku. Kao napomenu bih hteo jos reci da od ukupno 12 direktnih referala aktivno je 5 i nijedan nije nadogradjen, tako da moja dnevna provizija od njih iznosi oko 20 centi. Isplate koje sam imao je ustvari prvi pokusaj koji sam morao da obustavim i isplatim ulog jer nisam bio siguran da li ce domen biti produzen. Na moju nesrecu svega par dana nakon mog zahteva za isplatu je objavljeno da ojooo ostaje. Nisam mogao povuci isplatu cak i nakon kontaktiranja administratora. Morao sam sacekati mesec dana da vratim novac nazad na sajt i pocnem ponovo.

Ojoo_acc

Sada cu vam predstaviti taktiku koju ja primenjujem i koja mi je za manje od dva meseca omogucila da imam 1500 rentiranih referala i stignem do prosecnog dnevnog profita od 2$:

Prvi dan sam kupio Premium+ clanstvo i 300 rentiranih referala 

13-tog dana sam imao dovoljno da iznajmim jos 200.

27-mog dana sam za 300 referala ukljucio autopay da ostanu na 5 dana do isteka.

30-tog dana sam imao 91$ sto sam iskoristio da produzim clanstvo za jos 30 dana i iznajmim dodatnih 200 referala.

Nakon toga sam svaki put kada sam skupio 40$ uzimao jos 200 referala a ostale kojima je ostalo stavljao na autopay. Po mojim proracunima na kraju treceg meseca stici cu do brojke od 3000 i mesecne zarade od 200-300$

Hteo bih da napomenem da je jako bitno gledati sto vise reklama makar prvi mesec dana, jer samo od sopstvenih pregleda se dobije oko 15$ sto mnogo olaksava u pocetku.

Ovde mozete videti statisktiku koju dnevno upisujem. U koloni za troskove su upisani troskovi mesecnog clanstva na dnevnom nivou i ukupan iznos prema tabeli za autopay za zadati broj referala.

U koliko zelite znati kako izgleda i kada vam je isplaceno kada kupite nesto vezano za svoj nalog preko ojooo by ovde mozete videti.

OJooo_stats

Jedina mana je sto se na isplatu ceka mnogo duze nego na ostalim sajtovima. Isplate na Paypal traje nedelju dana, dok isplata na Payza platni procesor traje 3-4 nedelje.

Takodje postoji premium+ godisnje clanstvo i vip clanstvo na mesecnom i godisnjem nivou, ali trenutno moje misljenje je da se ne isplati ako pocinjete od nule jer ce vam trebati puno vise vremena da povratite ulozeno.

Sve u svemu mislim se ojooo izdvaja od ostalih, ozbiljna su kompanija, moze se ostvariti profit cak iako nemate vestine ili puno novca da dovedete direktne referale i svakako nije gubljenje vremena.

Nadam se da sam sve uspeo da objasnim. Ukoliko imate nekih pitanja slobodno pitajte.

Ako ste vec clan zelim vam puno srece i uspeha!

Ukoliko niste a zelite da pokusate i vi, kliknite na sliku ispod

Image

Share Button

Tags: ,

One Response to “OJOOO”

  1. Marko September 26, 2014 at 8:42 pm // Reply

    postovanje,htjeo bi te zamoliti da malo detaljnije objasnis svoju strategiju i na sto najvise treba paziti…

    #

Leave a Reply