MondialMoney

Još jedna šarena laža … make unlimited ništa…

mondialmoney1

Nije mi baš najjasnije kako neke stranice propadnu, nestanu, a na ime drugih se i dalje zarađuje (nebitno tko – već raja i dalje gleda reklame a ništa joj se ne plaća…) Npr.:

  • Green Life bux – ne radi ali ima nešto reklama
  • Xoxbux.com – sada ne radi ali ima više reklama;
  • Goobux  – isto ne radi ali imaju hrpu reklama – stranica je sada slična sa Xoxbux-om;
  • Inabux – reklama kao u priči, puno više nego kad su radili;
  • Ptc4ever.com – reklama koliko hoćeš;
  • Eurobuxteam.com – ne radi ali reklame su tu
  • Većina nabrojanih stranica ima reklame sa naših prostora!

Postoje stranice koje ipak opstaju i dalje a da nikom ništa ne plaćaju: na primjer Mondial Money!

mondialmoney2

 

Eh, Mondial Money – uzeli mi direktne referale, rentane referale – uzeli mi novce sa računa, nisu mi isplatili zarađene novce. Nekakav problem oko preseljenja servera, ili tako nešto? Izgubljeni podaci! Baš oni o zaradama, isplatama, referalima – pa se sve nažalost mora vratiti na nulu!

Sad, prilikom logiranja, treba prvo pregledati 3 reklame pa se tek onda logirati. Nešto slično ima Europinata prije gledanja reklama, ali ovo je puno žešće!

Pitam se (moram samog sebe jer nema foruma, a i pišu u porukama da neće odgovarati na direktna pitanja…) – a da mi vrate direktne referale jer će oni još klikati? A da mi vrate  rentane referala – ja sam zaradio sigurno za njih, a i sami oni za sebe – a oni su ih obrisali i sad bih trebao opet ja platiti za te iste referale? Pozivaju me da ulažem svoje novce! Gdje? U što? Onih obrisanih 250$ da i ne spominjem!mondialmoney3

 

Imam osjećaj da je to kao i sa bankama: pljačkaši ulete, otmu novac, policija ih uhvati, pa na robiju zločesti jedni neradnici – bankari te navrkaju na kredit, dignu kamate, tečaj, oduzmu ti kuću, stan, auto – i još ti negativac jer nemaš da platiš (ima li netko ovdje da nije u minusu na kartici?). Meni to sve nekako izgleda naopačke…

 Kako sad može Mondial Money fino da radi, povećava broj reklama, ubacuje Virol, Paypal – sve fino i pošteno? Uspješni vlasnik otvara i „mondial ptp“ (http://mondialptp.com/). Ne tražim ja krivca već samo želim da shvatim koje su to šeme, ljudi moji? Kada vi okrenete lopovluk na pošteno a pošteno kaznite i uzmete im zarađeno, uloženo…

mondialmoney4

Bilo je tu malo govora i moralnih pitanja o programima za automatsko klikanje: ima ih uspješnih i onih drugih, ali svi su zabranjeni na svim PTC stranicama – ako vas uhvate da ih lažete i potkradate – jao vama – oduzima vam se i račun i zarada a na nekim stranicama piše da će vas i krivično goniti. Pa tako i treba – vi ste negativci, potkradate nečiju teško stečenu imovinu. Pošto sam ja ovdje još uvjek nov u ovom klikanju, nije mi jasno što bude kada okrenemo pitanje i situaciju: što bude kada vlasnik stranice kaže: nema više para; eh, da ste juče tražili isplatu – bilo je – ali danas nema; joj Paypal mi je nešto blokirao račun; ili pak samo piše: u radu, imamo problema sa serverom. Google ne može naći stranicu, stranica je suspendovana itd, da ne nabrajam više – vjerujem da ste shvatili moju nedoumicu i pitanje: Tko onda odgovara? Ima li tada negativaca? Gdje su onda novci koji su plaćeni za reklamiranje, nadogradnje, rentanje, produženja? Da možda vlasnici stranica  ne jamče svojom imovinom za rad iste?

mondialmoney5

I, šta sad? Ostaviti se „ćorava posla“ ili pokušati prevariti prevarante?

Svatko prema svojoj savjesti!

Ja sam trenutno malo oštećena strana pa možda ne mogu biti objektivan! Ako ipak Mondial Money vrati novce na moj račun, referale i isplati mi traženu isplatu: javno ću se izviniti! I to drage volje!

Ako vam nije mrsko, posjetite malo i ove stranice:

http://www.ptc-investigation.com/mondialmoneynet.aspx

http://forum-ptc-investigation.com/index.php?topic=5817.10

P.S. – Kao što rekoh, ja sam malo razočaran raznim muljavama i prevarama, ali nasuprot tim negativcima postoje u malom broju i pozitivci koji su samo za pohvalu. Ima ih, hvala Bogu!

Share Button

Tags: , , ,

No comments yet.

Leave a Reply