Pfishing emails ili kako možete ostati bez svoga novca

Paypal, Payza, Egopay, STP, Neteller, Liberty...

Pfishing emails ili kako možete ostati bez svoga novca

Postby mapas » 12 Jun 2013, 12:03

U zadnje vrijem je pojačana aktivnost od strane internet kriminalaca koji su se specijalizovali za krađu vaših podataka ,pogotovo su na udaru računi članova na ovim prostorima koji koriste Payza.Svako ko primi ovakav email :
Dear Member

Accepting our terms of service during the account registration is considered as your digital signature and is a legally binding agreement between you and Payza. You need validate before you can use full access your Payza account.

Please click on the following link to validate your account:

Click here to validate your account.

If you not validate, your account will temporary frozen with unknown period.

Follow Us
Thanks for choosing Payza (formerly AlertPay),
The Payza Team
NI U KOJEM SLUČAJU ,ZNAČI NI DA STE PIJANI ILI NADROGIRANI NEMOJTE DA KLIKATE NA OVAKVE PORUKE GDJE SE OD VAS TRAŽI DA KO FOL VERIFIKUJETE SVOJ ACCOUNT. AKO VEĆ ŽELITE DA PROVJERITE NEŠTO OVAKO LOGUJTE SE NA SVOJ PAYZA ILI PAYPAL ACCOUNTA IZ WEB BROWSERA A NIKAKO SA OVAKVIH EMAIL LINKOVA I AKO VEĆ NEŠTO SE BUDE TRAŽILO DODATNO OD VAS IMAĆE TE TU OBAVIJEST U SVOME ACCOUNTU.JER AKO TAKVO NEŠTO URADITE I KLIKNETE NA LINK IZ EMAILA GOTOVO SIGURNO ĆE TE BITI ZARAŽENI NEKIM NAPREDNIM VIRUSOM ZA KRAĐU VAŠIH LIČNIH PODATAKA,JER TO VAM JE ISTO KODA STE SVE SVOJE ACCOUNTE I LOZINKE STAVILI JAVNO NA NENAKVU WEB STRANICU I TAKO SVAKOME OMOGUĆILI DA RASPOLAŽE SA VAŠIM PODACIMA.
User avatar
mapas
user
 
Posts: 133
Joined: 24 Apr 2013, 05:51

Return to Pitanja vezana za payment procesore

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron