Dobrodošli na novi ZNN forum...

Ovde se nalaze sve servisne informacije vezane za rad foruma i samog sajta.
Forum rules
Terms Of Use - Pravila korišćenja ZNN foruma

1. Sva pravila koja važe za ostale forume važe i ovde, plus još neka

Re: Dobrodošli na novi ZNN forum...

Postby Krasiva » 29 May 2013, 09:31

Procitala sam na vasem sajtu informacije vezane za sajt BUXP i ne znam tj. ne mogu na forumu da nadjem neki topic gdje se postavljaju pitanja, a ispod teksta o BUXP-u nema mogucnost, pa cu to odraditi ovdje. Na ovom sajtu samo malo vise od mjesec i sad ne znam da li to verifikovanje Pay Pala mora da se odradi bas onako kako ste objasnili (komplikovano). Moj Pay Pal racun je aktivan, imam Viza karticu samo za njega i racun mi je aktivan. Ne znam da li je sad potrebno sve to uraditi kako ste vi napisali tj. da li je moguce prebaciti zaradjeni novac na racun bez te procedure? Ako je to tako, ja bih radije prestala klikati na ovom sajtu, to mi je sve nesto prekomplikovano. Sta vi mislite?
User avatar
Krasiva
user
 
Posts: 32
Joined: 24 May 2013, 19:39
Location: Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Re: Dobrodošli na novi ZNN forum...

Postby admin » 29 May 2013, 09:40

Krasiva wrote:Procitala sam na vasem sajtu informacije vezane za sajt BUXP i ne znam tj. ne mogu na forumu da nadjem neki topic gdje se postavljaju pitanja, a ispod teksta o BUXP-u nema mogucnost, pa cu to odraditi ovdje. Na ovom sajtu samo malo vise od mjesec i sad ne znam da li to verifikovanje Pay Pala mora da se odradi bas onako kako ste objasnili (komplikovano). Moj Pay Pal racun je aktivan, imam Viza karticu samo za njega i racun mi je aktivan. Ne znam da li je sad potrebno sve to uraditi kako ste vi napisali tj. da li je moguce prebaciti zaradjeni novac na racun bez te procedure? Ako je to tako, ja bih radije prestala klikati na ovom sajtu, to mi je sve nesto prekomplikovano. Sta vi mislite?


Imas otvoren topik za buxP, pa cu da prebacim ovo tamo...
buxp-online-od-2008-t55.html
Ako mislis na tekst za italijanski paypal, to ti ne treba, to je za Srbiju, MK i CG. Bosna ima Paypal koji moze da prima uplate. Verifikujes ga sa tom karticom koju imas i to je to... sto se tice prebacivanja sa paypala na karticu, samo odredis datum u mesecu, kad se to radi automatski i to je onda bez provizije... ako hoces posle pre tog datuma, moze ali ima neka provizija...a sa buxP moze i na payzu da se prebaci...payza radi svugde..
Image
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 726
Joined: 24 Apr 2013, 05:37

Re: Dobrodošli na novi ZNN forum...

Postby marsovac007 » 26 May 2016, 01:11

Evo mene opet :ymhug:
Davno sam batalio ovo klikanje ali nema se posla bleja kuci po celi dan izgleda cu opet poceti iz dosade :))
marsovac007
user
 
Posts: 130
Joined: 07 Jan 2014, 23:04

Previous

Return to Dobrodošli na ZNN forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron