Golden Battles

Ovde se nalaze sve servisne informacije vezane za rad foruma i samog sajta.
Forum rules
Terms Of Use - Pravila korišćenja ZNN foruma

1. Sva pravila koja važe za ostale forume važe i ovde, plus još neka

Golden Battles

Postby jure25 » 01 Mar 2014, 20:19

https://www.goldenbattles.com/referrer/Jure

Dobrodošli u Golden Battles!


Ovo su osnovni koraci kako započeti igru. Kao novi igrač za početak napadate druge igrače ili Alliene te radite u nekoj od kompanija koje vam nude posao. Tako skupljate radno iskustvo s kojime si dižete produktivnost kao što sa napadanjem podižete vaš XP, samim time i Vaš LVL. Za početak je preporučeno napadati Alliene u glavnom gradu a tek kasnije kada budete veći lvl otići u neki drugi grad. Ova igra Vam pruža mogučnosti kako bi postati poslovni čovjek, koji će otvoriti svoje kompanije, političar ili močni ratnik. Ne postoji pisano pravilo koji put je najisplativiji ili najbolji, to je do Vas.

Kao novi igrač dobiti ćete od igre besplatan pištolj, war hranu i war piča koji se nalaze u vašem Inventoriju (Possessions / Inventory):

Budite oprezni kada napadate Alliene, mogu Vas ozlijediti ili čak i ubiti, zbog toga Vas savjetujemo da napadate Alliene manjeg lvl i to obavezno NE agresivne dok nebudete upučeni u pojedine detalje.

Dobro pazite na prestige () pokušajte ga održati što višeg jer utječe na produktivnost, damage, bonuse koje dobivate od Vaše države te ujedno na taxe koje dobivate od Vaših Asistenata i Vojnika.

Vaš prestige možete povečati korištenjem odječe, prestige hrane, prestige pića, posječivanjem Vašeg golf club-a te useljenjem u kuću. Obavezno obratite pozornost jer postoje određena ograničenja te zbog toga Vas savjetujemo da ćesto pregledavate vlastiti prestige status (klikom na prestige ikonu)

Kako bih vam olakšali igru pokloniti čemo vam i komplet odječe koja traje 31 dan.

Za dodatne informacije pročitajte help odjeljak i komunicirajte sa ostalim igračima na lokalnom ili internacionalnom chatu.


Imajte na umu da kada odete raditi, radite 8 sati te za to vrijeme ne možete napadati niti putovati.
Nadamo se da ćemo Vas vidjeti kao jednoga od naših najboljih igrača u budućnosti.
jure25
 
Posts: 1
Joined: 01 Mar 2014, 20:08

Return to Dobrodošli na ZNN forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron